Escola Triatló Municipal "Tritarongina" 2017-2018 ha començat les sessions i classes, estarem en obert fins final d'octubre qualsevol xiquet/ta interessada tan sols té que passar per les oficines del SEM on els informaran dels horaris. També al telf del Coordinador 606400758.

En principi els dilluns i dimecres de 16:15h a 17h en les pistes d'atletisme i els dimarts i dijous en la piscina coberta també de 16:15h a 17h, les eixides de ciclisme començaran en novembre quan ja estiguen tots federats en caps de setmana alterns.

També actualitzem accés a la Piscina Coberta ja tenim passat el primer llistat del grup per tal de controlar l'accés.

Els xiquets/tes aprenen les bases dels tres esports que conformen el Triatló, natació, ciclisme i cursa a peu.  I les seues combinacions, aquatlons, duatlons.... Practiquen técnica tant en natació, com ciclisme i carrera, aprenen a fer les transicions i  s'inicien en  les sessions d'entrenament.

Es preparen per tal de participar al Circuit Comarcal que començarà al 2018 entre poblacions properes, de la Safor i la Marina i  en algunes proves del circuit dels Jocs Esportius proves provincials i autonòmiques .

Altres informacions d'interés:

Passarem a l'alumnat un document carta informatiu al començament de l'activitat durant el mes d'octubre, per realitzar la reunió de pares i mares, tutors  i coneixer la Programació i Objectius de l'Escola.

 L'Escola Disposa de Quadre Tècnic qualificat i està gestionada pel Club Triatló Oliva.

El grup ara mateix té l'horari de cursa  a peu o carrera dilluns i dimecres, i de natació dimarts i dijous de 16:15h a 17:00.

El ciclisme es realitza en cap de setmana alternant dissabte o diumenge en una franja horària de  9h fins a 12:30h començarà quan tots estigam federats.

Abonaments complementaris:

-29,15€ abonament Piscina Coberta descompte 50% per federats

-Llicència Federativa 2018 per categoríes:

alevins 25€ 

infantils 30€

cadets 35€

per tal de disposar d'Assegurança Accidents als XXXVI Jocs Esportius 2017 -2018 i activitats de l'Escola, eixides, entrenaments etc. 

- Quota Club anual 30€ gratuïta per tots els xiquets i xiquetes inscrits a l'Escola.

Tots els xiquets/tes que formen part de l'Escola, automàticament formaran part de l'Associació de Voluntariat Club Triatló Oliva UAI Activa't +.