Escola Triatló Municipal "Tritarongina" 2018-2019 està apunt de començar les sessions i classes, estarem en obert fins el 30 de setembre qualsevol xiquet/ta interessada tan sols té que passar per les oficines del SEM on els informaran dels horaris. També als telfs dels Coordinadors 606400758 - 660545112

En principi els dilluns i dimecres de 16:15h a 17h en les pistes d'atletisme i els dimarts i dijous en la piscina coberta també de 16:15h a 17h, les eixides de ciclisme començaran en novembre quan ja estiguen tots federats en caps de setmana alterns. Enguany contem amb una ampliació de 1,50hrs que desenvoluparem en caps de setmana altern, eixides de ciclisme.

També actualitzem accés a la Piscina Coberta ja tenim passat el primer llistat del grup per tal de controlar l'accés.

Els xiquets/tes aprenen les bases dels tres esports que conformen el Triatló, natació, ciclisme i cursa a peu.  I les seues combinacions, aquatlons, duatlons.... Practiquen técnica tant en natació, com ciclisme i carrera, aprenen a fer les transicions i  s'inicien en  les sessions d'entrenament.

Es preparen per tal de participar al Circuit de proves locals  Esport Combinat Safor Marina que començarà aquesta temporada 2018-19 entre poblacions properes, de la Safor i la Marina També participarem  en algunes proves del circuit dels Jocs Esportius proves provincials i autonòmiques .

 

Altres informacions d'interés:

Passarem a l'alumnat un document carta informatiu al començament de l'activitat durant el mes d'octubre, per realitzar la reunió de pares i mares, tutors  i coneixer la Programació i Objectius de l'Escola.

 L'Escola Disposa de Quadre Tècnic qualificat i està gestionada pel Club Triatló Oliva.

El grup ara mateix té l'horari de cursa  a peu o carrera dilluns i dimecres, i de natació dimarts i dijous de 16:15h a 17:00.

El ciclisme es realitza en cap de setmana alternant dissabte o diumenge en una franja horària de  9h fins a 12:30h començarà quan tots estigam federats.

Abonaments complementaris:

-29,15€ abonament Piscina Coberta descompte 50% per federats

-Llicència Federativa 2018-19 per categoríes:

 

per tal de disposar d'Assegurança Accidents al Circuit de Proves Locals Safor Marina i als  XXXVII Jocs Esportius 2018 -2019 i altres activitats de l'Escola, eixides, entrenaments etc. 

- Quota Club anual 30€ gratuïta per tots els xiquets i xiquetes inscrits a l'Escola.

- Quota Material de 10€ a abonar quan finalitze el primer trimestre.

Tots els xiquets/tes que formen part de l'Escola, automàticament formaran part de l'Associació de Voluntariat Club Triatló Oliva UAI Activa't +.