TRITARONGINA un logo identificatiu d'un projecte d'una marca

 QUE SIGNIFICA?? Tri, de Triatló i Tarongina, del nom que rep la flor del taronger, aquest és el logo que ens ha acompanyat durant molt de temps. Vesteix, les proves que organitzem ,com les equipacions del Club, és la marca Triatló Oliva i dona nom a l'Escola Municipal Comarcal.  Es tracta d'un Logo lligat a l'economia agrària tan arrelada a Oliva com la citricultura. Una activitat econòmica que ens distingueix i ens dona valor.

 

El Triatló contribuix amb un lligam al poble a l'objectiu de que el projecte de l'Associació Cultural Viu la Festa "Oliva és Triatló" que siga la Degana  declarada d'interés turístic Autonòmic.

 

Treballar aquestes relacions econòmiques i de tradició, de festa de cultura, de defensa del medi, fan que el Triatló d'Oliva guanye en simpatitzants i participants i que cada vegada el poble ho vixca com una festa més ja arrelada després de tants anys.

 

Membres del Club, suports, mitjans que per tal de representar tal relació en les seues equipacions, promocions, redaccions respectivament sumen esforços, és un  disseny, un conjunt d'idees creatives e innovadores. Un treball cultural de divulgació patrimonial amb el Capità de la Vangvarda, una defensa i preservació de l'entorn, els cordons dunars, una festa plena d'espectacles i d'espectacularitat, en definitiva un  estandart de projecció d'Oliva.

La taronja lligada al Triatló, imagte suggerent, "moviment slow" caminar, desplaçar-se com un cargol lentament. Un estil de vida slow que valora el que té a prop i el que ens defineix, una terra privilegiada, uns conreus que ens donen paisatges i rutes verdes, rutes de ciclisme úniques, on olors, colors i entorn ens acompanyen en tants i tants entrenes i com no als circuits de les nostres competicions. On partides com l'Elca, la Carrasca, les Planes, Canyades,... són les que omplin de verd el pas de triatletes.

Tritarongina ha estat present als 25 anys i en estes últimes edicions als podium amb els guanyadors/es a modo de garnalda "Guirnalda" com una corona, cadena de flors del taronger, un guardó que engalana guanyadors i guanyadores. Gràcies a la col.laboració i realització de la Floristeria Catalina Tercero.

PRESENTACIO EQUIP TRITARONGINA TRAIL 42K RUNNING

Amb Just Sellés i Vicent Savall, amb l'Associació Cultural, Patrimonial i Agrícola "al-Azraq" coneguda com el Blau de les Valls, es va presentar la nova secció de muntanya del Club Triatló Oliva a l'abast d'entitats associades al projecte UAI Activa't +  aquesta iniciativa naix entre amants de la Muntanya que li escriuen, li canten i la córren , l'esport i la cultura van de la mà del Blau de les Valls Iqlim al - Yabal. La Federació UAI Activa't+ eix vertebrador d'aquestes iniciatives valorava positivament els convenis realitzats i les metes aconseguides. 

Disseny del logo tritarongina restyling realitzat per JCarles Gilabert Pellicer.
Disseny del logo tritarongina restyling realitzat per JCarles Gilabert Pellicer.