CAMPUS KIKO PARK RURAL 

Campus de cap de setmana, per tal de practicar el nostre esport en el millor entorn  i en les instal.lacions Càmping Kiko Park Rural

http://kikoparkrural.com/

CAMPUS ESTIU 2018

l'Escola Municipal "Tritarongina" organitzarà en 2018  CAMPUS D'ESTIU, informarà durant el curs Escolar de la seua realització als Col.legis de la Localitat i altres poblacions properes , presentant el Projecte d'Escola i les activitats Campus d'Estiu.

 

CAMPUS TRIATLO LA FONT D'EN CARROS

Davant la possibilitat que en Octubre de 2016 s’iniciarà a la població d’Oliva la I ESCOLA MUNICIPAL DE TRIATLÓ, junt a les bones relacions que hi ha entre el G.E.E. LA CARENA, el Club Triatló Oliva i la Federació UAI Activa’t més organitzadora de la prova Degana del triatló a Oliva, amb 28 edicions.

 

 

Es pretén organitzar un campus de promoció i divulgació del triatló entre els joves (acord sempre a les seves necessitats específiques de maduració i desenvolupament) d’aquest esport i de les escoles municipals d’Oliva, amb la col.laboració de l’Ajuntament de La Font d’En Carròs i les entitats abans esmentades.

 

Les instal.lacions del I CAMPUS TRIATLÓ LA FONT serán a la Piscina Municipal “La Plana” i  l’Àrea Recreativa “La Plana”.