BON INICI COMENÇA LA TEMPORADA 2014

Ja hem començat el 2014 i el mes de gener pràcticament acaba, hem tingut un inici de temporada bo, amb participacions del membres del Club en trails de muntanya, voltes a peu, travessies de natació, mitja de Santa Pola i el Duatló de Benifaio.

 

Javier Gregori va obtindre molt bon resultat en Barxeta, la muntanya cada vegada li se dona millor, al Raval Joan ja va marcar bons temps, i Rafa i ell a la passada Travessia d'Hivern pujaren al cadafal, i per tancar Javier Soria acompanyat a Benifaio per David amb altres companys, participaren a un dels primers Duatlons de la temporada, on Javier Sòria,acaba segon de la seua categoria amb una gran actuació.

 

Sembla que febrer encara apunta millor amb la Granadella un trail on farem per estar  i la gent també pensa ja en participar en el Duatló d' Ontinyent. 

 

Es temps de donar la benvinguda als nous triatletes i com no anar compartint entrenes encara es prompte pero ara al febrer la llum del dia es més llarga i les ganes d'entrenar augmenten.

 

Aquest diumenge dia 2 farem la primera eixida de l'Escoleta de Triatló a la Vall d'Alcalà per fer senderisme de la mà dels Amics del Bosc que tresquen muntanyes i serres i ho volem compartir amb nosaltres triavant.

Escribir comentario

Comentarios: 0