II Gala Oliva és Triatló

La  II Gala "Oliva és Triatló"   aquest any amb la idea de consolidar-se com una Gala de Triatló oberta a tots els esportistes d'Oliva on el Club Triatló Oliva farà mencions especials a integrants del Club i a esportistes de la localitat directament relacionats en els esports que integren el Triatló, participants en els dos triatlons d'Oliva el mig iron i l'olimpic.

La Nominació d'Eliana Krist Sotelo primera Cabdell de la història del Triatló a Oliva un premi guardó que consolida l'interés turístic que desentrolla el Triatló Oliva i que augmenta el compromís d'aconseguir que es declare d'interés turístic la festa del Triatló Oliva i la seua màxima "Oliva és Triatló".

Cabdell fa referència al líder, al cap, al guanyador/a que aconseguix en la mateixa temporada guanyar les dos proves organitzades a Oliva. Recentment en la Gala NDS 2013 el nostre president Antoni Cots convidava a esta nominació als guanyadors masculins tant del Capità com de la XXV edició Rubén Galvañ i Sumnifredo Barroso, que confirmaren la seua assitència.

Presentarem les noves edicions del 2014

-II INTERNATIONAL TRIATLO OLIVA 113MD

CAPITA DE LA VANGVARDA 15-06-14

-XXVI TRIATLO OLIVA 21-09-14

Signatura del Conveni d'Esdeveniments Especials amb les dos Regidories que mes intervenen Esport i Turisme i la col.laboració tan especial d'altres.

Després de mantindre una reunió amb les diferents regidories s'oficialitzen les dates de les dos proves a organitzar. La reunió amb la presència dels Regidors d'Esports, Turisme, Festes i Patrimoni per tal de promocionar-les, i de la logística necessària amb les Regidories d'Obres i Serveis, Creu Roja i Seguretat Ciutadana (Policia Local), fou un èxit i constatava el suport necessari per tal de dur-les endavant per altra banda també participaren Protecció Civil, Club Nautic, Club Muntanya Botamarges, Unió d'Activitats Integrades i l'Associació Cultural Blau entre Valls Al-Azraq. Aquestes Associacions i Clubs junt al CTriatló Oliva explicaren totes i cadascuna de les coses que potencien el Triatló a Oliva.

Motius de Festa, de vinculació a Patrimoni, d'Esport, de Turisme i com no de en aquesta II Gala presentar les opcions a la Declaració d'Interés Turístic Autonòmic, projecte viu la Festa "Oliva és Triatló".

 

Per tant quedava concretada  la data del mig iron com inici al Programa de Fira i Festes d'Oliva al 2014 amb la presentació de la candidatura de l'informe de Declaració d'Interés Turístic Autonòmic per part del Club Triatló Oliva a la Conselleria de Turisme, informe redactat i gestionat per Activat mes. 

 

Triavant 

Escribir comentario

Comentarios: 0