Primer periode de pagament llicències Federatives OBERT 

 

iNFORMACIÓ DADES COMPTE PER ALTES NOVES I RENOVACIÓNS FEDERATIVES

 

 

 

 

MATRÍCULA ESCOLA OFICINES DEL SEM

ACCÉS PISCINA COBERTA OFICINES PISCINA 

 

 

 

QUOTA ANUAL INSCRIPCIO ESCOLA TRIATLO ¨Tritarongina" OLIVA 2018   30€ GRATUÏTA subvencionades amb un límit de 50 associats per aquesta temporada conveni Federació UAI Activa't+  Club Triatló Oliva i Caixa Popular.

 

Dades Compte Bancari  ESCOLA Municipal / Club Triatló Oliva- CAIXA POPULAR


IBAN  Número de compte
ES19 3159 0044 5724 0233 0621

TEMPORADA 2017-2018 JOCS ESPORTIUS DE LA CV XXXVI

Els xiquets ja es poden federar-se per aquesta temporada 2017-2018. Com sabeu tots els xiquets/tes de l'Escola Municipal  obligatòriament han d'estar Federats.

 

L'Escola ha obert ja el plaç d'inscripcions al Club amb una quota anual de 30€ gratuïta per conveni, a tots els participants en l'Escola Municipal . Que inclou un polo conmemoratiu o samarreta tècnica, igualment els membres de l'Escola Municipal els xiquets i xiquetes i adoslecents gaudiran de la quota Club gratuïta sempre i quan vullgen pertanyer al Club, gràcies al Conveni entre el Club i la Federació UAI Activa't + i Caixa Popular.

 

Les Federatives per aquesta temporada 2018  són :

Com a complements accés a Piscina Climatitzada entrenaments ESCOLA MUNICIPAL I ENTRENAMENTS PER LLIURE CONVENI CLUB on s'aplica per pertanyença a Club i estar Federats un descompte del 50% abonament accés individual piscina climatitzada 29,15 € anual.

 

S'ha creat un grup de treball Lliga de Clubs Caixa Populara Oliva és Triatló 30 anys amb els primers federats Cadets de segon any, Juniors i Sub 23 que va per conveni Caixa Popular amb abonament per accés lliure. La seua activitat esportiva  va adequada al Conveni d'ús Instal.lacions vigent del Club, cal remarcar que és necessària l'autorització per accedir a les instal.lacions, estar Federats i amb la quota de Club en vigència.

 

ESCOLA MUNICIPAL TRIATLO OLIVA "Tritarongina"

GRUP ENTRENE JUNIORS LLIGA DE CLUBS CAIXA POPULAR

CLUB ADULTS