TEMPORADA 2016-2017 JOCS ESPORTIUS DE LA CV XXXV

Els xiquets ja es poden federar-se per aquesta temporada 2016-2017. Com sabeu tots els xiquets/tes de l'Escola Municipal  obligatòriament han d'estar Federats.

 

L'Escola ha obert ja el plaç d'inscripcions al Club amb una quota anual de 30€ gratuïta per conveni . Que inclou un polo conmemoratiu del Triatló Oliva, igualment els membres de l'Escola Municipal els xiquets i xiquetes i adoslecents gaudiran de la quota Club gratuïta sempre i quan vullgen pertanyer al Club,  per promoció d'aquest esport serà gratuïta, gràcies al Conveni entre el Club i la Federació UAI Activa't +.

 

Les Federatives per aquesta temporada són :

  • Prebenjamins 0€
  • Benjamins 20€
  • Alevins 25€
  • Infantils 30€
  • Cadets 35€

Com a complements accés a Piscina Climatitzada entrenaments ESCOLA MUNICIPAL I ENTRENAMENTS PER LLIURE CONVENI CLUB on s'aplica per pertanyença a Club i estar Federats un descompte del 50% abonament accés individual piscina climatitzada 29,15 € anual.

 

S'ha creat un grup de treball amb els primers federats Cadets de segon any, Juniors i Sub 23 que va per conveni amb abonament per accés lliure. La seua activitat esportiva  va adequada al Conveni d'ús Instal.lacions vigent del Club, cal remarcar que és necessària l'autorització per accedir a les instal.lacions, estar Federats i amb la quota de Club en vigència.

 

Així per aquest començament de Temporada:

ESCOLA MUNICIPAL TRIATLO OLIVA TRITARONGINA

GRUP ENTRENE JUVENIL

CLUB ADULTS

 

 

 

Primer periode de pagament OBERT actualment en vigència segon trimestre

iNFORMACIÓ DADES COMPTE PER ALTES NOVES I RENOVACIÓ FEDERATIVES

 

 

 

QUOTA ANUAL INSCRIPCIO ESCOLETA TRIATLO OLIVA 2017   30€  subvencionades amb un límit de 50 associats per aquesta temporada conveni Federació UAI Activa't+ i Club Triatló Oliva.

 

Dades Compte Bancari  ESCOLA Municipal / Club Triatló Oliva- CAIXA POPULAR


IBAN  Número de compte
ES19 3159 0044 5724 0233 0621

Descarga
Preus llicències 2017
Consultar llicències abonaments
Precios_licencias_2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 216.3 KB
Descarga
Federats Escoleta Temporada 15-16
Aquest document s'actualitzarà per tal d'accedir a les instal.lacions esportives i poder tramitar accessos i carnet club
Certificat Federats Escoleta nov 2015.pd
Documento Adobe Acrobat 241.8 KB