DATA CONSTITUCIÓ 26-11-11

El dia 26 de novembre de 2011, quedava constituïda l'Escoleta Esportiva Club Triatló Oliva, es signava la seua constitució per l'alcaldia, el Gerent Federació sr Arturo Navarro Bondia, la Regidoria d'Esports i  el President del Club Triatló Oliva. Començava l'aventura per als més menuts d'aixó ja fa quatre anys ara al novembre del 2015. L'Escoleta una volta passada la fase d'iniciació totalment lúdica, afronta un nou repte contituïr-se  a banda de lúdica que continuarà com és lògic, com Escola de Formació i Entrenament,  així la Federació Unió d'Activitats Integrades Activa't +s'ha compromés per tal de veure professionals i instal.lacions que puguen acollir les primeres activitats. Ja hem començant els contactes amb altres Escoles, per tal de seguir un model pragmàtic fonamentat en l'experiència de altres Clubs com el  Triatlonciem direcció escola Gabriel Gomez Valiente, Tripuzol direcció Escola Tècnic Jesús Jimenez...  etc

Durant el mes d'octubre es faran les gestions necessàries per tal de començar aquestos contactes acomplint també amb la formació d'entrenadors , tot per encetar aquesta nova  temporada.

 

Principals Objectius

 • Potenciar i millorar l'oferta esportiva en l'àmbit d'actuació de la Federació UAI Activa't + Oliva-Pego i la Font d'En Carròs i altres poblacions veïnes.
 • Gestionar Escola Municipal de Triatló i Escoles Club coneguda com Tritarongina.
 • Promocionar l'associacionisme i el procés educatiu mitjançant la pràctica de l'esport combinat.
 • Treballar les qualitat físiques bàsiques, la dinàmica de grups i l'aspecte lúdic, així com la formació bàsica fisico-esportiva i de contacte amb la competició.
 • Inculcar hàbits saludables, com la higiene postural, la pràctica de l'exercici físic, el descans, la higiene diària, el comportament social i de relació...
 • Coneixement del nostre medi i del nostre entorn més proper, història i futur de l'esport combinat com una forma de vida. Educar transversalment.
 • Psicosociologia aplicada mitjançant l'esport, integració, solidaritat, acceptació....

 

Altes objectius, específics de l'Esport Combinat:

 • Formació de l'esportista i complement de la seua formació acadèmica. Escola Municipal amb objectius formatius esportius i acadèmics.
 • Omplir la demanda d'aquest esport el triatló en edats jovenils dels 7 anys fins els 16 anys.
 • Coneixer l'esport del Triatló i les seues modalitats així com específicament cadascún dels esports que la comformen, recreació, formació i rendiment aniran unides.
 • Conviure en valors saludables que permeten relacions humanes sólides participant de reunions, quedades, entrenaments,  events i competicions, eixides ....
 • Possibilitar la participació en competiciosn de Triatló properes, on viure la pràctica i gaudir de l'experiència d'aquest esport. Crear cantera com a pobles d'experiència i seus del Triatló Oliva durant tans anys.
 • Aconseguir metes i  persones esportistes, per salut i en el seu cas d'alt nivell, acomplir objectius paral.lels, com l'obtenció de la Declaració d'interés turístic autonòmic que tant farà per la promoció d'Oliva, Pego i pobles veïns amb l'Associació Cultural Viu la Festa Oliva és Triatló i la Federació UAI Activa't +. Transversalitat.
Descarga
Guia Tripadres Viu la Festa Oliva és Triatló
Comença el projecte 2015 Escoleta Triatló
tripadres_ Viu la Festa Oliva és Triatló
Documento Adobe Acrobat 2.2 MB