Resum Eixida Escoleta Triatló Tormos

Una eixideta on agraïm la col.laboració especial de Juanra Pous i Angel Pelaez, així com a el personal de la Piscina Coberta de Pego i la Coordinació d'activitats Físiques i la logística a càrrec de Kiko i Bea, i  com no al Poble de Tormos, i els pares i mares que ens va acollir amb els braços oberts. El dissabte al matí Juanra i Toni feren explicacions de la carrera peu i la importància de l'entrenament,així com les sabatilles i el seu ús i tipus, de forma conjunta Angel amb jocs va introduïr el Triatló, i ferem una explicació de les transicions i material necessari. Després en la piscina coberta de Pego amb jocs natatoris ho passarem fenomenal.

 

Ja en la Costera de Moll, repartirem les casetes per a dormir i dinarem pasta, organitzades amb tres xiquets i un adult monitor per passar la nit amb un responsable de la clau. Menys la caseta de Joan que ell i els seus companys triaren com a monitor adult, quin grup, quina pinya així dona gust.

 

Per la vesprada anarem a animar a Juanra a la XXX Volta a peu de Pego, repartint aigua al avituallament de contrameta, la nostra gran sorpresa, la victòria de Juanra que ens va omplir de satisfacció, estaven tots eufòrics, clar haviem compartit al matí moltes experiències amb Juanra i veure´l arribar primer ens va motivar moltíssim.

 

A la nit com no torrada de carn i després de xarrar i jugar prou a dormir, vaja un dia complet....

 

El diumenge el temps al fina va acompanyar i visitarem la Presa d'Isbert i un hort d'agricultura ecològica a Benidoleig finalitzant l'estada amb la tradicional Paella Valenciana, vos adjuntem algunes fotos i penjarem com no una galeria.... al  juny una altra exideta.... ja informarem....

 

 

Pistes Atletisme Pego
Pistes Atletisme Pego
Explicacions
Explicacions
Calçat  tipus i modalitats
Calçat tipus i modalitats
Piscina de Pego
Piscina de Pego
Volta a Peu Pego
Volta a Peu Pego
Escoleta a l'avituallament
Escoleta a l'avituallament
Costera de Moll casetes
Costera de Moll casetes
Menjador
Menjador
Paella Kikera waiiiii
Paella Kikera waiiiii
Presa Isbert senderisme
Presa Isbert senderisme
Al llit del Barranc
Al llit del Barranc
Al final del tunel ,,, la llum!!!
Al final del tunel ,,, la llum!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0