ESCOLETA TRIATLO OLIVA A TORMOS INSTAL.LACIONS COSTERA DE MOLL

Eixida passada Marjal Oliva Pego
Eixida passada Marjal Oliva Pego

El Club Triatló Oliva, mitjançant la seua Escoleta d'Iniciació al Triatló organitza la primera eixida de la temporada, una eixida lúdico-esportiva a Tormos a les instal.lacions de la Costera de Moll un grup de casetes de pedra en concret 7, equipades amb serveis comuns. L'Eixida es realitzará el proper cap de setmana del 5 i 6 de maig on el programa inclou:

Visita a les pistes d'Atletisme de Pego amb Juanra Pous corredor de fons de la nostra localitat, col.laborador i molt interessat en divulgar l'esport entre els més menuts. Més tard visita a la piscina de Pego on farem natació amb Angel Pelaez triatleta i mestre de gimnàstica que es introduirà a la natació i jocs esportius. Ja a la vesprada tornarem a Pego a la XXX Volta a peu que forma part del Circuit de la Marina Alta i que estrena circuit urbà.

El diumenge farem senderisme per la Rectoria i la Presa d'Isbert, i visita al mercat de Benidoleig i si dona temps visita d'Agricologia, un hort de producció d'horticultura Ecològica, també  jocs esportius a les instal.lacions del Poliesportiu de Tormos. Pràctica esportiva iniciativa a l'esport combinat. A més a més pernoctada a Costera de Moll.  El preu per xiquet/a són de 18€ per socis del CTO i 25 per coneguts participants, inclou estada i lloguer instal.lacions i menjar. Qualsevol interessat por telefonar al 606400758 o escriure correu electrònic al clubtriatlonoliva@gmail.com.

Instal.lacions Costera de Moll
Instal.lacions Costera de Moll

MATERIAL NECESSARI I RECOMANACIONS

Esmorzar del dissabte dia 5

Sac de dormir o equivalent.

Roba esportiva per dos dies

Equipament per fer natació, xancles, banyador, barret i ulleres i tovallola

Neteja e higiene personal, raspall, pasta de dents, roba interior...

(en aquesta eixida no es necessita la bicicleta )

 

Condicionants, portar SIP dels xiquets/es participants, facilitar telefons de pares o tutors i dades del xiquet amb DNI inclós al correu del CTO clubtriatlonoliva@gmail.com

 

Els pares que volen ser al sopar del dissabte o la paella del diumenge que ho indiquen per correu o al telèfon del Club 606400758.

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0