Ivan Tejero i Patricia Bueno conquesten Oliva.

La 23 edició ha estat novament un èxit participatiu amb 560 triatletes inscrits. Aquest triatló ha tancat el circut de triatló NO DRAFTING SERIES 2011.

 La cursa aconseguí novament juntar el triatló com a esport i l'espectacle amb actuacions, com grups musicals de percussió, balls, entre altres espectacles.

En la 23 edició s'ha imposat el triatleta del Aquaslava-Deporinter, Ivan Tejero amb un espectacular remuntada de quasi 3 en la cursa a peu. El podi ha estat completat pel triatleta del Komando Fisioreig,  Manuel Lloret, seguit de David Navarro novament.


En categoria femenina, ha estat una cursa controlada d'inici a fi per Patricia Bueno, inposant-se amb facilitat, seguida de Nuria Castells del Suheca.com i Laia Escobedo, del Triatló Villareal.
D'aquesta forma, Tejero y Bueno de l'Aquaslava-Deporinter es coronen com a nous campions en Oliva.


Cal destacar l'actuació del primer local, Santi Morera com a independent amb una magnifica 14 classificació general, a més de la resta del club, que vibraren en la seva cursa i finalitzaren amb èxit, com Juan Tomàs, Miquel costa, Toni Verdú, Toni Vidal, Fran Parra, Joan Carles Gilabert, Vicent Escrivà, Adolf Boluda, Víctor Barreres o Frank Klumper entre altres.

Des d'ací agraïr la col·laboració d'aquells que ho han fet possible, totes les persones implicades en aquest triatló es diferents associacions i clubs, com Motolio, l'Espenta, Club Natació Oliva, Oliva en Moviment, Art i Dança, Joxe, Ballem o que, Les noies d'animació, el director de cursa Jose Vicente Miñana, el delegat tècnic Javier Ortiz, el suport inconcional de membres del club com Lluis Garcia i l'ambient que genera oamb les gomes en la volta a peu, o Joan Carles Gilabert. Així  com a tots els comerços i empreses implicades d'una o altra manera que han ajudat en l'organització d'aquest esdeveniment tant important per al poble d'Oliva  i entitats municipals com els diferents ajuntaments d'Oliva, Pego, Rafol i Sagra. A més de tots aquells que no mencionem però tampoc oblidem, com el grup humà del Club Triatló Oliva.

 GRÀCIES A TOTS PER FER-HO POSSIBLE.
Comentarios: 0